For voksne

Opdagelsesrejse i børns legeuniverser

Nils Falk Hansen
Et aktuelt foredrag om, hvordan vi som voksne kan skabe de bedste betingelser for et godt og mangfoldigt legeliv for vores børn
Tid
19:00 - 21:00
Pris
Standard: 60 kr.
Sted
Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek
I samarbejde med
Bjerringbro Folkeuniversitet
Adresse

Realskolevej 12
8850 Bjerringbro
Danmark

Børns leg åbner en verden af magiske eventyr, berigende oplevelser og stærke venskaber. Men legen har også brug for kreativ næring og medspil fra de voksne. Uanset om det er forældrene derhjemme eller de professionelle pædagoger i vuggestuer, daginstitutioner og fritidstilbud.

I aftenens foredrag dykker vi ned i aktuel forskning, illustrative praksiseksempler og fælles samtale om et af tidens vigtigste spørgsmål: Hvordan kan vi som voksne skabe de bedste betingelser for et godt og mangfoldigt legeliv for vores børn?  

Vi vil særligt fokusere på fysiske legemiljøer og legeredskaber, voksnes ordenslængsel og tidsstyring som udfordringer. Samtidig vil vi udforske, hvordan voksne kan inspirere og støtte børns legefordybelse, legeglæde og legefællesskaber.

Om Nils Falk Hansen
Oplægsholder Nils Falk Hansen har forsket i voksnes deltagelse i børns fantasileg, som en del af sit ph.d.-projekt på Aarhus Universitet.

Han har tidligere været lektor på pædagoguddannelsen og arbejder nu som selvstændig konsulent indenfor dag- og fritidspædagogik. Han har skrevet en lang række artikler om leg, æstetik og kreativitet som pædagogiske drivkræfter og arbejder tæt sammen med kommuner, daginstitutioner og skoler rundt omkring i hele landet om udvikling af stimulerende legemiljøer og stærke legekulturer.

Billetpris: 60 kr. + gebyr inkl. kaffe/the