Biblioteket rykker ud

Biblioteket rykker ud med arrangementer og aktiviteter til hele Viborg Kommune.

Viborg Bibliotekerne går efter at række ud til hver eneste borger og styrke de lokale fællesskaber i hele Viborg Kommune!

Vi tilbyder en bred vifte af fællesskabsskabende og inspirerende aktiviteter, der ikke kun foregår på biblioteket, men også strækker sig ud til forskellige steder i lokalsamfundet. Uanset om det er i et forsamlingshus, i en naturskøn park, på et lokalt museum, på din arbejdsplads eller endda i dit eget hjem – vi møder dig dér, hvor I gerne vil samles. 

Læs her om mulige aktiviteter:

Bogcafé og Læseglæde

Icon Description

Dyk ned i en verden af bøger med vores bogcafé, hvor vi deler vores passion og anbefalinger til spændende læseoplevelser. Få en smagsprøve på vores digitale bibliotekstilbud og de seneste kreationer fra Makerspace. Book nu for en 1-1½ times inspirerende session. 

Målgruppe: Voksne, min. 10 deltagere

Læseklubber

Icon Description

Vi bringer vores passion for bøger direkte ud til jer og deler ud af vores læseglæde. Vi anbefaler bl.a. spændende og aktuelle romaner og faglitteratur. Måske får I også en smagsprøve på vores digitale bibliotekstilbud eller nyeste påfund i Makerspace?

Varighed: 1 - 1½ time. 

Målgruppe: Voksne (min. 10 deltagere).

Samtalesalon

Icon Description

Vi faciliterer samtaler om lokale eller aktuelle emner, der optager jer. Det kan være alt fra kultur og samfund til natur og historie. Lad os skabe en inspirerende og meningsfuld dialog sammen. 

Varighed: Fleksibel. 

Målgruppe: Voksne, min. 10 deltagere

Højtlæsning og samtale

Icon Description

Vi tilbyder højtlæsning af spændende og underfundige tekster og lægger op til efterfølgende samtale - en oplagt mulighed for at dele læseoplevelser og tanker med andre. Vi begynder og slutter gerne med en fællessang.

Varighed: 1½ - 2 timer. 

Målgruppe: Voksen, min. 10 deltagere

Vi er naturligvis åbne for at kombinere aktiviteterne efter ønske og lokale behov og hvis nye idéer dukker op. 
Har I specifikke ønsker eller idéer? Lad os finde den rigtige model for jeres arrangement.

Sådan booker du:
Vil du gerne høre mere om tilbuddet eller booke et arrangement så kontakt Anette Koue på mail: a6k@viborg.dk eller telefon 87873413. Så aftaler vi nærmere om muligheder, tid og sted og den rigtige model for jeres arrangement.

Vi glæder os til at møde jer derude.