Musik & fællessang

Baskery / Musikviften

De tre svenske søstre Greta, Stella og Sunniva Bondesson giver koncert for Musikviften i Gudenåhuset. Billetpris 225 kr. + gebyr.
Tid
20:00 - 22:00
Sted
Gudenåhuset
I samarbejde med
Musikviften
Adresse

Realskolevej 12
8850 Bjerringbro
Danmark

Den fantastiske svenske trio Baskerys fundament bygger på klassisk rootsmusik og americana, der altid har haft en stor plads i deres musikalske hjerter.

Men lige så meget som de elsker det klassiske udgangspunkt, så elsker de også at bryde reglerne for den traditionelle musik og angribe den på alternativ vis og vende det hele på hovedet. Deres udtryk rummer input baseret på alt muligt lige fra punkmusikkens umiddelbarhed til det mere underspillede singer/songwriter.

Baskerys intense koncerter er nærmest legendariske herhjemme. Energien hænger i luften, når de tre søstre malende fremfører deres meget dragende sange, og med nye fantastiske sange på setlisten, er der lagt op til endnu en række storslåede koncertoplevelse. Baskery er lig med de tre søstre Greta Bondesson (banjitar, trommer og vokal), Stella Bondesson (kontrabas og vokal) og Sunniva Bondesson (guitar og vokal). 

Siden udgivelsen af det forrige album ”Coyote And Sirens fra 2018 har bandet turneret intenst i både USA, England, Danmark og Sverige, og på den kommende albumtour besøger Baskery således Danmark igen.