Børn

Er du bibliotekets SommerBogTuber?

Kalder alle bogglade feriebørn, der har lyst til at dele deres læsestunder med andre!

Af Jette Ejby

Sommeren er her, og det er tid til at skabe gode minder, tage på eventyr og dykke ned i fantastiske bøger! Vi vil gerne invitere dig og din familie til at dele jeres bedste, skøreste og vildeste læsestunder med os. Måske har du læst en fantastisk bog, som du vil anbefale? Eller har du lyttet til en spændende lydbog? Måske har du en yndlingslæsekrog eller et snapshot af hele familiens hyggelige læsestund sammen. Uanset hvad, vil vi gerne høre om det!

Klik på linket for at udfylde formularen og skriv en kort tekst til billedet eller fortæl på videoen, hvad der gør netop denne læsestund, lydbog eller bog helt perfekt. Det er din historie og din oplevelse, vi gerne vil dele med andre læseglade børn på Viborg Bibliotekernes YouTube-kanal og infoskærmene i løbet af efteråret.

God sommer og rigtig god læselyst!

 

Sådan gør I

  • Videoformat: Vend telefonen lodret når du filmer
  • Billedformat: Tag gerne billede med telefonen vendt både lodret og vandret og indsend begge
  • Længde på video: maks. 45 sekunder
  • Vi kan modtage følgende Videoformater: MOV, MP4
  • Frist for indsendelse af materiale er 31. august 2024

Vi viser jeres videoer og billeder på bibliotekets skærme, hjemmeside og Youtube-kanal i løbet af efteråret. Du modtager besked på mail, når det hele er klar til at blive vist, så du og familien kan se jeres video/billede og blive inspireret af de andre BogTubere.