Opret bruger

Sådan bliver du bruger på Viborg bibliotekerne

Du skal være oprettet som bruger for at kunne låne og reservere fysiske materialer på biblioteket. Er du bosiddende i Viborg Kommune, kan du også anvende alle vores digitale ressourcer og tilbud.

Du skal bruge MitID for at gennemføre oprettelsen, derefter anvender du dit gule sundhedskort som personligt bibliotekskort, som du vælger en pinkode til.

Du kan også møde personligt op på dit lokale bibliotek og blive oprettet. Husk at medbringe gyldig legitimation.

Lav en profil for:

Voksen Barn

Voksne

For at kunne oprette dig som voksenbruger, skal du være fyldt 18 år. Du skal desuden have læst og accepteret vores reglement og takster og være informeret om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Opret dig som voksenbruger

Opret et barn under 18 år

Børn under 18 år skal have en samtykkeerklæring fra en økonomisk ansvarlig for at kunne låne på biblioteket. Som økonomisk ansvarlig hæfter du for barnets eventuelle gebyrer og erstatninger.

Samtykkeerklæringen skal udfyldes og underskrives af den økonomisk ansvarlige. Det betyder, at det skal være den økonomisk ansvarlige, der logger ind med MitID. Dette gælder også for børn over 15 år, som selv har MitD.

Du skal desuden have læst og accepteret vores reglement og takster og være informeret om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Barnet kan bruge sit sundhedskort til at låne, men kan også få sit eget lånerkort. For at få et lånerkort, skal du henvende sig til personalet på Viborg Bibliotekerne. Husk at medbringe gyldig legitimation.

Opret dit barn som bruger

Opret et barn under 18 år uden MitID

Hvis du ikke har MitID, kan du som værge også oprette børnelåneren ved at udfylde en indmeldelsesblanket til børnelånere (PDF), som du afleverer til personalet på dit lokale bibliotek med forevisning af gyldig legitimation.